JOBBA HOS OSS

Viktigt för oss oavsett vilken avdelning du vill arbeta på är att du är glad, hjälpsam, gillar högt tempo, bidrar med god stämning mellan arbetskollegor och inte rädd för att lära dig nya saker. Inte har något emot att jobba långa dagar, helgdagar och stundtals under stress. Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är självklart för dig. Vi sätter alltid våra gäster i fokus och gör allt för att de ska få den bästa upplevelsen av sitt besök hos oss och där är DU halva upplevelsen.

 Vår ambition är att servera god mat på ett trevligt sätt i en skön miljö. Upplärning sker på plats men har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller jobbat med service tidigare är det ett stort plus. Har du dessutom ett intresse för matlagning är det ett ännu större plus.  Restaurangen är öppen alla dagar under sommaren och arbetspassen blir schemalagda mellan klockan 8,00 & 23,00. Vi har olika avdelningar att söka mellan såsom Restaurang, Café & Glass avdelning, Köket, Kallskänk, Diskavdelningen & Butik.

Endast seriösa ansökningar från personer boende inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras. Vi tillämpar lön efter Visita HRF kollektivavtal.

Skicka in din ansökan via mejl till     info@delikatessrokeri.se
eller använd formuläret nedan och ladda upp din ansökan (Pdf, doc eller docx):

    Välj Avdelning (obligatorisk)